Framgångsrikt ledarskap, bota orsaken istället för att behandla symptomen


Effektivt ledarskap ger nöjdare kunder och medarbetare, samt högre lönsamhet. Hur kommer det sig då att många organisationer idag baseras på ett ineffektivt ledarskap? Kännetecken för ett ineffektivt ledarskap kan bland annat vara bristande långsiktighet och otydlighet, för många lager i organisationen, en hög andel roller som hamnat på fel nivå och uppföljningssystem som inte är i linje med det som styrelsen och ledningen försöker säga.

#Leadership #Effectiveness #Organization

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Ulf Lindberg
  • Jan-Åke Karlsson
  • YouTube Social  Icon

Ulf Lindberg

Jan-Åke Karlsson