Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Framsynt och effektivt ledarskap 2.0 – på vetenskaplig grund

2 Jul 2016

Alla organisationers utvecklingstakt och innovationsförmåga är beroende av hur framsynt och effektivt de styrs och leds. Med vetenskapliga metoder kan man snabbt och med begränsad insats skapa transparens i och förståelse för hur väl de personella resurserna tas tillvara och vad som kan och borde förbättras. Implementering leder till avgörande effekter på både korta och långsiktiga resultat. Medverkande: Ulf Lindberg, VD, Enhancer Consulting Medarrangör: Enhancer Consulting

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Ulf Lindberg
  • Jan-Åke Karlsson
  • YouTube Social  Icon

Ulf Lindberg

Jan-Åke Karlsson