Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Vad händer när chefen blir en app? Intervju med Ulf Lindberg, vd Enhancer

10 Nov 2016

Att en del arbetsmoment kan ersättas av robotar är känt sedan länge. Men vad händer när även strategiskt beslutsfattande kan lösas med hjälp av en app? Och hur påverkar det framtidens ledarskap och organisering? Ulf Lindberg, vd på konsultföretaget Enhancer, menar att det avgörande för hur det digitaliserade chefskapet ska se ut är vilken nivå av chefs- och ledarskap det handlar om. Skillnaden mellan en mellanchef och en VD i ett stort företag är enorm och det digitala stödet måste anpassas efter det. Utmaningen för många företag är att bli bättre på att få koll på vad man egentligen behöver för stöd och kompetens menar Ulf Lindberg. Kravspecen måste bli tydligare helt enkelt.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Ulf Lindberg
  • Jan-Åke Karlsson
  • YouTube Social  Icon

Ulf Lindberg

Jan-Åke Karlsson