top of page

Vad händer när chefen blir en app? Intervju med Ulf Lindberg, vd Enhancer


Att en del arbetsmoment kan ersättas av robotar är känt sedan länge. Men vad händer när även strategiskt beslutsfattande kan lösas med hjälp av en app? Och hur påverkar det framtidens ledarskap och organisering? Ulf Lindberg, vd på konsultföretaget Enhancer, menar att det avgörande för hur det digitaliserade chefskapet ska se ut är vilken nivå av chefs- och ledarskap det handlar om. Skillnaden mellan en mellanchef och en VD i ett stort företag är enorm och det digitala stödet måste anpassas efter det. Utmaningen för många företag är att bli bättre på att få koll på vad man egentligen behöver för stöd och kompetens menar Ulf Lindberg. Kravspecen måste bli tydligare helt enkelt.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page