28 Jul 2017

Varje organisations utvecklingstakt, innovationsförmåga och framgång är beroende av hur framsynt och effektivt den styrs och leds. Hur vet vi hur effektivt vi ”riggar” och leder de personella resurserna?  

10 Nov 2016

Att en del arbetsmoment kan ersättas av robotar är känt sedan länge. Men vad händer när även strategiskt beslutsfattande kan lösas med hjälp av en app? Och hur påverkar det framtidens ledarskap och organisering? Ulf Lindberg, vd på konsultföretaget Enhancer, menar att...

10 Nov 2016

Att en del arbetsmoment kan ersättas av robotar är känt sedan länge. Men vad händer när även strategiskt beslutsfattande kan lösas med hjälp av en app? Och hur påverkar det framtidens ledarskap och organisering?

2 Jul 2016

Alla organisationers utvecklingstakt och innovationsförmåga är beroende av hur framsynt och effektivt de styrs och leds. Med vetenskapliga metoder kan man snabbt och med begränsad insats skapa transparens i och förståelse för hur väl de personella resurserna tas tillva...

Please reload

Latest news
Please reload

Archive
Please reload

Look for tags
Please reload

Follow us
  • Ulf Lindberg
  • Jan-Åke Karlsson
  • YouTube Social  Icon

Ulf Lindberg

Jan-Åke Karlsson

"Our methods help organizations, managers and employees to feel that their achievements are purposeful. People like to work and to work together and appreciates good leadership..."

Ulf Lindberg, CEO Enhancer

  • Ulf Lindberg
  • Jan-Åke Karlsson
  • YouTube Social  Icon

Ulf Lindberg

Jan-Åke Karlsson